23 Nisan 2014 Çarşamba

Hediye: Snowpark davetiyesini kim almış?

Snowpark'a davetiye verdiğimi önceki blogumda anlatmıştım. Yorum bırakan kişiler arasından rastgele seçtim. Hediyeyi alacak kişi aşağıda:

-  Biletler 3 kişiliktir
-  5 Nisan – 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerlidir.
- (resmi tatiller ve hafta sonları hariç)
Lütfen spam dahil posta kutunuzu kontrol edin ve mailimi aldığınıza dair bana teyit geçin. Eğer 15 Mayıs'a kadar mailime cevap alamazsam 2 adet yedek seçtim. Onlarla sırasıyla iletişime geçeceğim.
Mail gelmediyse benimle dogalanneyim@gmail.com adresinden iletişime geçin lütfen. Geçmişte verdiğim bazı hediyelerin sahipleri nedense bana geri dönmediler, şaşırtıcı ama hediyelerini talep etmeyenler de oluyor.

Hediye davetiyemi alacak kişi 6. sıradaki yorumuyla Hale. Hediye detayları ile ilgili size bir mail attım.
1. yedek: heidi
  2. yedek: Gülbin Karakaya
İyi eğlenceler!

4 yorum:

  1. Başak hn.tesekkur ederim.fakat mailiniz gelmemiş. Spamlardada yok.Size mail attım. Donerseniz sevinirim. Hale

    YanıtlaSil
  2. Basak hn dun ailece snowparka gittik. Babamiz biraz isteksizdi yol uzak buyuk kizimi araba tutuyor kucuk araba yolculugunu pek sevmez.ama butun engelleri astik Allahin izniyle ve gittik.ve iceri girer girmez de buyulendik derlerya onu yasadik.buyuk kizim zip zip zipladi kar kar diye.onun o mutlulugunu görmek herseye deger zaten. Kaydiraklarda hafif tirstim ama herturlu guvenlik onlemi alinmisti hizi kesmek icin rampalari guzel ayarlamislar herseyi ve gorevliler cok ilgiliydi.velhasili kelam biz cok eglendik. Size çok tesekkur ederim. Allah razı olsun. Sevgi ve selamlar- hale

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmaniza cok sevindim :) sevgiyle kalin.

      Sil