9 Nisan 2016 Cumartesi

Doğal Anneler Toplantısına Davet: 16 Nisan 2016, Çekmeköy

16 Nisan 2016, Cumartesi günü Çekmeköy'de Köy kahvaltısı'nda Doğal Anneler ile buluşuyoruz!

Düzenleyen: Belkıs Hopur
Doğal Anneyim: Başak Yaykin Pirtini 
Etkinlik Detayı: https://www.facebook.com/events/1559084524388827/

Doğal Annenin de katkılarıyla planlanmış sağlıklı beslenme ve nitelikleriyle donanmış olan kahvaltımızda,doğal anneden öğreneceğimiz birçok şey var!

Siz de kendi evinizde doğal yaşamla ilgili hazırlıklar başlatmak,uygulamalar yapmak ve sevdiklerinizle paylaşmak istiyorsanız,kahvaltımıza bekliyoruz...
Doğal Yaşam ve Doğal Annelik başta olmak üzere;
Kendi kendimize,kefir-yoğurt-doğal kremler vb ihtiyaçlar yapmak konusunda sohbetler ederek ardından bu yaşam tarzının ekolojiye ve sağlığımıza yönelik olumlu etkilerini değerlendirmek üzere doğa dostu anneleri bekliyoruz...
Doğanın içinde
Doğal besinlerle
Doğal Anne ile tanışma fırsatı için önceden rezervasyon yaptırmanız gereklidir.
Kontenjanımız: 20 Kişi
Katılım Ücreti: 50 TL
Bilgi ve Kayıt için:
Atölye Sobe! (0507 254 72 13)
Adres: Sultan Reşad Caddesi Benek Sokak Villa 005 B/Blok Çekmeköy (Reşadiye)


Boğaziçi Kimya Bölümü mezunu Başak Pirtini profesyonel iş hayatında bilişim sektörüne yönelik yurt içi ve yurt dışında etkinlik, fuar ve konferans organizasyonu ve pazarlaması konularında çalıştı. İş hayatında gelişen teknolojiler ile ilgilenirken, özel hayatında da kimyager kimliğinin sağladığı analiz yeteneğiyle doğal yaşam ve doğal tedaviler konularında araştırmalar yapıyor. Homeopati ve çocuk hastalıkları kurslarına katılarak 2007’den bu yana birikimlerini daha fazla insanla paylaşmak için bloglar yazmaya başladı. Başak, çocuklar ve hayvanlar üzerine “Bashico”, “Doğal Anneyim”, “Milliyet Blog” ve “Köpekler ve İnsanları” bloglarında, basılı ve online dergilerde, milliyet.com.tr'de köşe yazıları yazmaktadır.


Başak, profesyonel iş hayatına ardarda iki kız çocuğu dünyaya getirerek ara vermiş olup, bir blogger anne olarak çocuklarına nasıl daha sağlıklı bir yaşam sunabileceği üzerine bol bol okumaktan ve kendini devamlı geliştirmekten çok zevk almaktadır. Şu an 3. kızını büyütmekte olan Başak, tüm sağlıklı ev yaşantısının annelere dayandığı bilinciyle her gün taze, doğal ve organik sebze yemekleri hazırlamaktan, kendi yoğurdunu, kefirini, kuruyemiş sütlerini yapmaktan ve ekşi mayalı ekmeğini pişirmekten büyük zevk duymaktadır. Ayrıca kendi temizlik malzemelerini ve bakım kremlerini üretmektedir.
Üç başarılı epiduralsiz normal doğum gerçekleştirmiş ve 5.5 seneyi aşkın emzirme teceübesi ilan Başak’ın facebook üzerinde doğal doğum ve emzirmeyi destekleyen ve doğal yöntemlerle çocuklarını yetiştirmeye çalışan anneler ve babalar için yaklaşık 20.000 kişiyi aşkın “Doğal Anneyim” adında bir doğal yaşam grubu da bulunmaktadır.


Başak, son zamanlarda doğal annelik üstüne kitap yazmak, kendisinin de deneyimleyerek beğendiği ve tavsiye edebileceği ürünlerin araştırılması, tanıtılması ve doğal yaşam danışmanlığı konularıyla ilgilenmektedir.


http://dogalanneyim.blogspot.com.tr/
http://blog.milliyet.com.tr/bashico
http://www.facebook.com.tr/dogalanneyim
http://bashico.blogspot.com.tr/ (kedi-köpek)
http://kopeklerveinsanlari.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder