13 Ocak 2014 Pazartesi

Bu müzikler beyninizi geliştiriyor

<a href="http://BASHICO.mindmp3.hop.clickbank.net" target="_blank"><img border="0" src="http://www.mindmp3.com/images/mindmp3_cdbox.png" alt="Subliminal audio"></a>
Beyniniz onu nasıl beslediğinize göre en iyi arkadaşınız ya da en kötü düşmanınız olabilir. Her gün beynimizi ne kadar fazla çöp düşünceyle doldurduğumuza inanamazsınız! Neden beyinlerimize pozitif girişler yapmayalım? Çok kolaylıkla yapabiliriz. Olumlu onaylamalar ve düşünceler bir şeyin varolduğuna ya da gerçek olduğuna bizi inandırır. Bu koşullarda pozitif onaylamalar temelde kendimiz veya başka bir şeyin doğru olduğuna dair inancımızı pekiştirir. Bu aktivite içimizdeki dünyamız dışımıza vurduğumuz için pozitif sonuçlar doğurur.

Bir çoğumuz pozitif onaylayan düşüncelerle kendimizi beslemede zorlanıyoruz. Yapabilen kişiler dahi bazen bilincimiz tarafından "engellere" çarptırılıyor. Öyle ki bilincimiz bazen cesaretimizi kıracak derecede inançlarımızı sorguluyor.

Bilinçaltımız ise aldığı komutları hiç sorgulamadan kabul eder. Böylece pozitif onaylamalar da onlarla beslenirse bilinçaltı tarafından mecburen kabul edilir. Peki, bilinçaltınızı günlük aktivitelerinizi yaparken veya evinizde dinlenirken pozitif onaylamalarla beslediğinizi hayal edin.

İşte mindmp3.com yaratıcıları tam da bunu düşünerek sitelerini oluşturmuşlar.

Örnek müzikler için tıklayın.



Mindmp3.com sitesi e-bültenlerine üye olduğunuzda size aralıklarla beyninizi geliştirecek frekanslarda hazırlanmış çeşitli müzikler hediye ediyor. Sitede oldukça kuvvetli bilinçaltı onaylamalarını karışık türlerde müzik ve rahatlatıcı, sakinleştirici seslerle birleştiren mp3 albümlerinden seçebiliyorsunuz.




Bu müzikler sessiz bilinçaltı mesajları tekniği (silent subliminal messaging, mindzoom.net sitesi) kullanarak oluşturulmuş.Bu teknik yüksek frekansta bir zarf içinde beyine ulaşan ancak insan kulağı ile duyulamayan bir konuşmayı beyninize iletiyor.


Pek çok dünyaca ünlü başarılı sprocu, iş adamı ve sanatçının kulandığı bu inanılmaz teknik hayatınızda şu gelişmeleri sağlayabiliyor:


- Kötü alışkanlıkları yenmenizi
- Kilo vermenizi
- Daha rahat uyumanızı
- Daha hızlı öğrenmenizi
- Hafızanızı geliştirmenizi
- Kokularınızı yenmenizi
- Sosyal yeteneklerinizi geliştirmenizi
- İlerlemenize mani olan engelleri aşmanızı
- Duygularınızı anlamanızı
- İş başarılarınızı katlandırarak artırmanızı
- Genel başarı seviyenizi artırmanızı


Bu müzikleri almak için 3 iyi sebep ise:

1) Orjinal ve yenilikçi olmaları
2) İşleyen tekniklere dayanıyor (Bu teknolojiler 100 senelik araştırmalara dayanıyor)
3) Kullanması çok kolay ve zamanınızı boşa harcamıyor


Eğer gerçekten kişisel gelişim seviyenizi artırmak istiyorsanız Mindmp3.com sitesine girip bugün bir albüm inceleyebilirsiniz.

Örnek müzikler için buraya bakabilirsiniz.


Böylece 2 dakikadan kısa sürede hayatınızı değiştirecek pozitif onaylamalara ulaşabileceğiniz müziklere ulaşabilirsiniz.

Beyin dalgaları teknolojisi müziklerini alabileceğiniz diğer siteler de şöyle:

Brain Evolution System (Ücretsiz demo için linke tıklayın.)
Brain Salon ürünü
Rahat bir uyku için sleep salon ürünü
Videoda İngilizce olarak bu teknolojinin nasıl çalıştığını izleyebilirsiniz.


Video açılmazsa: http://www.brainev.com/tv

Not: Bu tip beyin frekansları içeren müzik teknolojileri 18 yaş üstü kişilere öneriliyor. Daha küçükler için uygun değil. Daha küçükler rahatlatıcı doğa müzikleri ve klasik müzik dinlemeliler.

Ben telefonuma şimdiden bir kaç tane rahatlatıcı müzik albümü indirdim. Siz de bu teknolojiyi kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı okumaktan memnuniyet duyarım.

2 yorum:

  1. Merhaba. Zamanında Kuran Terapisi (yazarının Kubilay Aktaş olması lazım) diye bir kitap okumuştum ve benzer bir konudan bahsediyordu. Yazar bu konuda uygulamalı olarak çalışıyormuş da. Yurtdışında emsalleri olduğu muhakkaktı ve vesilenizle öğrenmiş oldum.
    Sevgiler Doğal Anne.

    YanıtlaSil
  2. Evet ben de gecenlerde incildeki bir satirin kanseri iyilestirici kodu barindirdigi ile ilgili video gordum. Kutsal kitaplarda gizlenen o kadar cok sey var ki :) sevgiler.

    YanıtlaSil