12 Nisan 2014 Cumartesi

Davetiye: Karlar ülkesi Snowpark'a yolculuk etmek isteyen var mı?


Dev kardan adam

Karlar ülkesi filmini izleyeli beri kızlarım tüm oyunlarında ya karlar ülkesine gidiyorlar, ya da karlar prensesi, karlar kraliçesi oluyorlar. Torium AVM’deki Snowpark’a gideceğimizi duyunca çok mutlu oldular. Heyecanla büyük günü beklediler. Evimizden oldukça uzun süren yol boyunca uslu durdular.

Snowpark sıcak yaz günlerinde bile bir kar ülkesinde gibi hissedebileceğiniz, kayak dersleri alabileceğiniz bir kar merkezi. Bir benzeri ve daha büyüğü Dubai’de var. Bizim için de çok keyifli bir gezi oldu bu kışı kar oynayamadan geçirdikten sonra.

Gezimizi organize eden Luna Organizasyona teşekkür ediyorum. Gezimizi anlatmaya geçmeden önce sizin için bir adet hediye biletim var. Hemen bu blogun altına 23 Nisan 2014 günü sonuna kadar isim ve e-posta bırakanlar arasından bir kişiye, 3 kişilik 60 TL değerinde giriş bileti hediye ediyorum. Ancak elinizi çabuk tutun 10 gün içinde yorum bırakın. Davetiyenin kullanım süresi 31 Mayıs’ta bitiyor. Hediye alan kişiyi 23 Nisan’dan sonra Doğal Anneyim blogumda açıklayacağım. Ayrıca mail de atacağım. Hediye size çıkarsa lütfen almak için bana geri dönün. 3 gün içinde hediye sahibi bana geri dönmezse tekrar yeni bir kişiye vereceğim.

Snowpark giriş davetiyesi sizin olabilir

23 Nisan'a kadar yorum bırakan birine hediye ediyorum. Son kullanma tarihi 31 Mayıs.

Karlar diyarı Snowpark’a girince içeride ilk önce çocuklara ve bize uygun palto, pantalon ve bot aldık. Yetişkin olarak benim gibi kayak montu varsa pantalon da getirebilirsiniz. Ben kotla idare ettim. Ayakkabı olarak buzda kaymayan çivili botlar veriyorlar. Altını kontrol edin.

Heyecanla içeriye giriyoruz

Sıkıca kar kıyafetlerimizi giydikten sonra kar bölgesine girdik. Gerçekten de içerisi soğuk 0 ile -3 derece arasında. Sanki dağa gitmiş gibi bir serinlik hakim. Çocuklar için yedek eldiven ya da varsa su geçirmez eldiven getirmek lazım çünkü kar oynarken elleri hemen ıslanıyor. İçlerine de bir kat daha giydirmeyi unutmayın.

Kızlarım 4 ve 5 yaşlarında olduğu için onlara en uygun olan büyük ve küçük kaydıraklardan kaydık biz. Simitlere oturarak kaymaktan çok keyif aldılar. Buna snowtubing deniyormuş. Snowpark 4500m2 alana sahip ve tüm karlar gerçek kar. İsteyenlere 4 yaşından itibaren kayak, 7 yaşından itibaren snowboard dersi veriliyor. Biri 35m biri 100m olmak üzere iki kayap pisti var. 14 yaş üstüne ise kayak pistinde çeşitli zıplama numaraları ile kaymak mümkün.
Büyük kaydırak

Kızlar kaydırak yarışı yapıyor

Simitle kayarken çok eğleniyorlar

Ben de birlikte kayarak eğlenceye katılıyorum

Birlikte igloya giriyoruz
Snowpark’ta ayrıca kaydıraklar dışında kardan kale, iglo-buzdan ev, penguenler, kutup ayıları gibi gezilebilecek sergi bölümleri de var.

Orası çok mu soğuk? :)

Bir iglo ve arkada kutup ayıları

Eğer dağa kadar gidecek zamanınız yoksa, şehrin ortasındaki bu kar merkezini ziyaret etmenizi öneririm. Kar, soğuk, kayak ve kaydırak seviyorsanız Snowpark'ın hoşunuza gideceğini düşünüyorum.

Snowpark bilgi için: http://www.torium.com.tr/bi-eglence.html  Tel: 0212 699 69 70

17 yorum:

  1. İnşallah bize çıkar, sevgilerimle
    tipozk74@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    faikabanu@gmail.com
    Banu
    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Benim oglum da cok sevecektir eminim.
    serapbilir09@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar ,

    nilyurtsever@gmail.com

    sevgiler
    Nilgün

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Şansımı deneyeyim. heididaglarda@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Merhaba selamlar .iki kızım var 1, 5 ve 3, 5 yaşında.ins. onlarla birlikte gidebilirim. Hale-birdemetpapatya22@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. merhabalar, ömer buraya gitmeyi çok istiyor, lütfen biz kazanalım...

    YanıtlaSil
  8. merhabalar,
    esraborak@mynet.com, iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,

    ezgiyigit89@hotmail.com

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba dolu2000@hotmail.com sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar, seval.yilmzz@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Merhaba öncelikle belli ki çok keyifli bir gün geçirmişsiniz harika darısı başımıza inşallah Diğdem Beşinci digdemm@gmail.com Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. merhaba
    sumeyracanatan@hotmail.com sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Merhaba, blogunuz çok hoş, beğenerek okudum, takibe aldım, ben de sizi beklerim, sevgiler, www.mekilaningezegeni.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil