3 Haziran 2013 Pazartesi

Doğal Anneyim Grubu tekrar açıldı! (ve kapandı)

Bugün Doğal Anneyim Facebook açık grubum bana haber verilmeden bilmediğim tam olarak bilmediğim bir sebeple kapatıldı.

Şu an itibariyle grup tekrar açıldı. Tüm facebook üzerinden destek olan takipçilere çok teşekkür ediyorum. Umarım uzun bir süre daha birlikte olacağız.

Güncelleme: Bu blogu yazdıktan bir kaç saat sonra tekrar kapatıldı. Şaka gibi bir şey. Facebook malesef yazdığım 3 tane şikayet mektubuna ve daha onlarca arkadaşlarımdan giden şikayetlere geri dönmüyor. 

9 yorum:

  1. Facebook'a bakmıyordum ne zamandır, buradan öğrendim olanları. Geçmiş olsun hepimize..
    Grubun asıl amacını gözden kaybetmesin kimse.

    YanıtlaSil
  2. Bu postu yazdıktan bir kaç saat sonra grubum bilmediğim bir sebepten tekrar kapatıldı. Tekrar açılmasını ümit ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Allah Allah cok enteresan.Bende simdi fark etdim. cok Uzuldum. Ne oluyor bize yaa. Bu ne tahammulsuzluk.

    YanıtlaSil
  4. Bende Face e bakıyorum bakıyorum nerde bu grup diyorum yaaa

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Başaj hanım. Şok oldum. Kaç gündür arıyorum , grubumuz kayıp. Ne güzel bilgi ve deneyim paylaşımları olmuştu, na kadar çok faydalanmıştım. Neden kapanabilir? Umarım tez vakitte açılır. Sevgiler. Sinem Sarıçiçek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinem hanim,
      Grup tekrar kapatildi ne olacagini anlamadigim icin yeni post girmedim. Sorularinizi bana sorabilirsiniz. Elimden geldigince yardimci olmak isterim. Bu blogda da yeterince bilgi var. Artik biraz kendi kendimize arastiracagiz baksaniza anneler bir olunca bile aramizda anlasamiyoruz grubu sikayet edenler yuzunden kapatiliyor. Bundan sonra yeni bir grup kurmak istemiyorum. Blog yazilarimdan beni takip edebilirsiniz. Sevgiler.

      Sil
    2. Merhaba Başak hanım. Herşey için çok teşekkür ederim. Kısa süreliğine de olsa grupta çok şey öğrenmiştim. Sizi takip etmekten mutluluk duyacağım. Şikayet edenlere sadece "yazık" diyorum. Nankörlük bu. O kadar faydalandıktan sonra, hıyanet bu. İçimden geçeni dediniz ama menfi. Kurmanızı dilerdim. Sevgiler benden.

      Sil
  6. Sevgili Başak, tüm emeklerin ve bizi bir araya getirdiğin için çok teşekkürler. Telaşlı sorularımıza senin sayende yanıt bulduk. Bu grubu şikayet etmek nasıl bir hainliktir anlamıyorum. Fikir olarak bize çok uzak insanlardı ama bi şekilde geçiniyorduk. Bir cesit vandallik. Organik güneş koruyucu soracağım, tekrar tekrar ümitsizce facebookta "dogal anneyim" diye arama yapıyorum belki görürüm diye. Herkesi olmasa da benim gibi deli anneleri cok ozledim.
    Sevgiler
    Sibel. Aygüney

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sibel, biz doğal anneler grubumuz kapatılsa etrafımıza bu bilgileri yaymaya devam edeceğiz. Artık blogumda ve oyun gruplarındaki buluşmalarda birlikte olmaya devam ediyoruz. Aramıza ne zaman istersen katılabilirsin. Sevgilerimle.

      Sil