19 Ocak 2012 Perşembe

Nasıl daha iyi bir ebeveyn oluruz?

Türkiye'de de böyle bir doktor çıkıp da "Aşılatırken çocuğunuza ne yaptığınızın farkında mısınız?" diye çıksa ve seçimlere girse kesin oyumu alırdı. Daha iyi bir ebeveyn nasıl oluruz? Nasıl bilerek içeriğinde biyolojik materyaller ve zehirli kimyasallar bulunan aşıları çocuklarımıza enjekte ederiz? Amerika'da seçimlere katılan Dr. Ron Paul: "Amerika Başkanı dahil hiç bir kimseye, potansiyel olarak milyonlarca Amerikalı'nın yerine tıbbi bir karar verme gücü verilmemelidir. Bir kişinin fiziksel beden özgürlüğü, özgürlüklerin en basitidir, ve özgür bir toplumda yaşayan insanlar kendi bedenlerin üzerinde hakimiyet sahibi olmalıdırlar. Hükümete kendi yerimize tıbbi kararlar verme gücünü verirsek, o zaman devletin bizim bedenlerimize sahip olduğunu kabul etmiş oluruz." dedi.

Kaynak: http://vactruth.com/2012/01/17/ron-paul-parenting/?utm_source=The+Vaccine+Truth+Newsletter&utm_campaign=b6e6f52658-09_05_2011_O%27Shea&utm_medium=email

2 yorum:

  1. Aşının içinde 'biyolojik materyaller ve kimyasal zehirler' değil, insanın aklının emeğinin yapabildiğinin en iyisiyle hastalığı dünya üzerinden silecek 'umut' vardır.

    Siz çocuğunuzu imkanlarınızla herşeyden korursunuz gerekirse havadaki her virusü bakteriyi tane tane seçip ayırırsınız. Ama diğer çocuklar? Hastalık dışarda bir yerde durursa rahatsız olmayacak mısınız? Sizden uzaksa sorun yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gasilhane, Elbette umut var zaten aşının bana göre hatalı yönü hastalık gelişmeden uygulanması ve içeriğindeki hasar verici ancak elimine edilemeyen materyaller. Yoksa umut mantığı çok güzel. Hastalık hep varolacaktır önemli olan ebeveynlerin çocukların ve kendi bağışıklıklarının nasıl artırılacağını öğrenmeleri. Bunu da ancak okumakla olabiliyor. Hastalıkları bastırmak yerine savunmamızı geliştirmemiz gerekiyor, neticede hastalık zayıf bünyelerde tekrar şekil değiştirebiliyor.

      Sil