15 Nisan 2019 Pazartesi

Hayatınızı Duygu Şifresi yöntemi ile dönüştürmeye hazır mısınız?



Duygu Şifresi (Emotion Code) Seansı

Duygu Şifresi Seansları ile derin dokularınızda tutsak kalmış duygu enerjilerinden özgürleşebilirsiniz. Duygu Şifresi (Emotion Code) uygulaması, holistik hekim, konuşmacı ve Kayropraktör Dr. Bradley Nelson tarafından bulunmuştur. Duygu Şifresi, iç dünyanızdaki görünmez yüklerden kurtulabileceğiniz basit ve güçlü bir yoldur.

Duygu Şifresi çocukların dahi öğrenebileceği basit ve etkili bir yöntemdir. Eğer herkes bu yöntemi biliyor ve uyguluyor olsaydı dünya üzerindeki hastalıkların yüzde 90’ı kaybolur, savaşlar sona ererdi.” Dr. Bradley Nelson

Duygu şifresi auramızdaki renk tayfını düzene sokmak için oldukça işlevsel ve kolay bir yöntemdir.
Özel durumunuz ve ücretli seans hakkında danışmak için dogalanneyim@gmail.com üzerinden e-posta atabilirsiniz.

Tutsak duygu enerjisi nedir?

Başımızdan geçen önemli olaylar bazı elektromanyetik enerjileri vücudumuzdaki dokularda hapseder. Böylece birtakım hislerimiz tutsak duygular haline gelir. Bu tutsak duygular Dr. Bradley Nelson'a göre stres kaynaklı ağrılara, organların kusurlu çalışmasına ve uzun süre kalırsa hastalıklara sebep olabilir. Tutsak duygular aynı zamanda düşüncelerimiz, seçimlerimiz ve başarılarımız üzerinde önemli etkiler oluşturur.

Anne karnındaki ilk gününüzden itibaren yaşadığımız her anı bilinçaltımız her his, ses, tat, koku ve görüntüyü kaydeder. Bu kayıtlar vücudunuza giren her virüs, bakteri, mantar, tüm yaralanmalarınız, bütün düşünceleriniz, duygularınız ve her hücrenizin tarihini ve kapsar. Bilinçaltı vücudunuzda barınan herhangi bir tutsak duygunun farkındadır ve bunun fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığınız üzerindeki etkilerini tam olarak bilir. Hepsi bilinçaltında kayıtlıdır. Bu kayıtlara girmek kişiye bedeni ve sağlığı hakkında çok önemli bilgiler verebilir. Duygu Şifresi yönteminde tutsak duygu enerjileri bilinçaltından bulunarak çıkarılır ve silinir.





Bilgi: www.instagram.com/basakpirtini
Daha fazlası için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder