Sayfalar

9 Ağustos 2017 Çarşamba

Duygu Şifresi Seansı


Hayatınızı Duygu Şifresi yöntemi ile dönüştürmeye hazır mısınız?


Duygu Şifresi (Emotion Code) Seansı

Duygu Şifresi Seansları ile derin dokularınızda tutsak kalmış duygu enerjilerinden özgürleşebilirsiniz. Duygu Şifresi (Emotion Code) uygulaması, holistik hekim, konuşmacı ve Kayropraktör Dr. Bradley Nelson tarafından bulunmuştur. Duygu Şifresi, iç dünyanızdaki görünmez yüklerden kurtulabileceğiniz basit ve güçlü bir yoldur.

Duygu Şifresi çocukların dahi öğrenebileceği basit ve etkili bir yöntemdir. Eğer herkes bu yöntemi biliyor ve uyguluyor olsaydı dünya üzerindeki hastalıkların yüzde 90’ı kaybolur, savaşlar sona ererdi.”

Özel durumunuz ve ücretli seans hakkında danışmak için dogalanneyim@gmail.com üzerinden e-posta atabilirsiniz.

Tutsak duygu enerjisi nedir?

Başımızdan geçen önemli olaylar bazı elektromanyetik enerjileri vücudumuzdaki dokularda hapseder. Böylece birtakım hislerimiz tutsak duygular haline gelir. Bu tutsak duygular ağrılara, organların kusurlu çalışmasına ve uzun süre kalırsa hastalıklara sebep olur. Tutsak duygular aynı zamanda düşüncelerimiz, seçimlerimiz ve başarılarımız üzerinde önemli etkiler oluşturur.

Anne karnındaki ilk gününüzden itibaren yaşadığınız her an bilinçaltınız her his, ses, tat, koku ve görüntüyü kaydeder. Bu kayıtlar vücudunuza giren her virüs, bakteri, mantar, tüm yaralanmalarınız, bütün düşünceleriniz, duygularınız ve her hücrenizin tarihini ve kapsar. Bilinçaltı vücudunuzda barınan herhangi bir tutsak duygunun farkındadır ve bunun fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığınız üzerindeki etkilerini tam olarak bilir. Hepsi bilinçaltında kayıtlıdır. Bu kayıtlara girmek kişiye bedeni ve sağlığı hakkında çok önemli bilgiler verebilir. Duygu Şifresi yönteminde tutsak duygu enerjileri bilinçaltından bulunarak çıkarılır ve silinir.

Duygu şifresi hangi durumlar için kullanılabilir?

Tutsak duyguları serbest bırakmak genellikle fiziksel sorunların ve engellerin aniden ortadan kalkması, kötü seyreden ilişkilerin hızla düzelmesi gibi sonuçlar doğurur. Duygu şifresi kullanılarak desteklenecek durumlardan bazıları:

-Anne ve bebeğin yaşadığı doğum travması, düşük veya kürtaj
-Büyük acılar, sevilen kişi veya hayvanın kaybı, geçmeyen keder, ihmal ya da terk edilme
-Geçmeyen yorgunluk, depresyon, endişe, kızgınlık hali
-Kötü ilişkiler, yeni ilişkiler kuramama, boşanma, reddedilme
-Yeme bozuklukları, kilo sorunları, duyguların içselleştirilmesi
-Alerjiler, uzun süreli stres
-Korkular, olumsuz iç diyalog, kendine ya da başkalarına olumsuz önyargı
-Sebebi bulunamayan duygusal kaynaklı ağrılar ve acılar
-Yaşanan fiziksel ve duygusal travmaların izlerinin silinmesi
-Ev, İş ve okul hayatındaki stres, maddi zorluklar
-Özel kişiler hakkındaki tutsak duygular
-Fiziksel hastalıklar

Tutsak kalmış duygular hem fiziksel, hem duygusal bir çok hastalığın ve ağrının görünmez sinsi sebepleridir.

            “Tutsak kalmış duygular acının en az yüzde 50’sini oluşturuyor.” Dr. Bradley Nelson

Tutsak kalmış duyguların yol açtığı hastalıkların bazıları

Tutsak kalmış duygular bağışıklık sistemini zayıflatarak vücudu hastalıklara karşı savunmasız bırakırlar. Vücut dokusu bozulabilir, enerji akışını ve organlar ile salgı bezlerinin görevlerini yapmalarını engelleyebilirler. Tutsak kalmış duyguların sebep olduğu sorulardan bazıları:

Asit Reflü
diyabet
Öğrenme güçlüğü
ADD/ADHD
Okuma güçlüğü
Bel ağrısı
Alerji
Göz ağrısı
Hipotiroidi
Karın ağrısı
Lif dokusu iltihabı
Lupus
Astım
Frijit
Migren
Sırt ağrısı
Baş ağrısı
Çoklu skleroz
Yüz felci
Mide ekşimesi (GERD)
Boyun ağrısı
Kanser
Kalça ağrısı
Karabasan
Karpal Tünel
Hipoglisemi
Panik atak
Göğüs Ağrısı
İktidarsızlık
Parkinson
Kronik Yorgunluk
Kısırlık
Fobi
Kron Hastalığı
Uykusuzluk
Omuz ağrısı
Kolit
Sinüzit
Hassas barsak sendromu
Kabızlık
Eklem ağrısı
Tenisçi dirseği
Depresyon
Diz ağrısı
Baş dönmesi

Önemli bilgi: Duygu Şifresi ile tutsak duygu enerjilerinin salınması doktor görüşü veya medikal tedavi yerine geçmez. Hastalığa sebep olan tutsak enerjilerin salınması vücudun kendi kendini iyileştirmesine ve tedaviye destek olur. Tutsak duyguların serbest bırakılması büyük bir huzur, içsel denge ve mutluluk getirir.

“Geleceğin doktoru hiç ilaç vermeyecek fakat hastanın vücudunun bakımı, beslenmesi, hastalığın nedeni ve tedbirleri ile ilgilenmesini sağlayacak.” Thomas A. Edison

Özel durumunuz ve ücretli seans hakkında danışmak için dogalanneyim@gmail.com üzerinden e-posta atabilirsiniz.

Kalp duvarı nedir?

Dr. Bradley Nelson’ın yaptığı en önemli keşiflerden biri tutsak duygu enerjilerinin genellikle kalbin etrafında toplandığını bulmasıdır. Tutsak duygular özgür bir biçimde sevmemizi, kendimizi sevdirmemizi engelleyen bir “kalp duvarı” yaratır. Kalp duvarı yetişkinlerde görüldüğü kadar kalpleri hassas, açık ve incinmeye müsait çocuklarda da görülür. Kalp duvarı enerjilerini kaldıran çalışma sonrasında kişilerin sevgi alıp verebilme kapasiteleri büyük şekilde artar. Kişinin çocuklarının, ailesinin yaşamları tamamen değişir. Bu çalışma 1 ya da 2 seans sürmektedir. Seansın etkisi genelde birkaç hafta içinde kendini gösterir. Kişinin hayatı bir yıl sonra bambaşka olur. Kalp duvarı kaldırıldıktan sonra çoğunlukla bir daha geri gelmez.

Duygu şifresi seansının nasıl bir etkisi olur?

Yaşadığımız olayların izlerini terapilerle silmeye çalışsak da organlarımız olumsuz duygu enerjileriyle sarmalanmıştır, bunlar zamanın iyileştiremeyeceği yaralardır. Şu anki ilişkilerinizde farklı hissedip farklı davranmanıza, ve ilişkilerinizin bitmesine yol açabilirler. Tutsak duygular serbest bırakıldığında üzerinizden büyük bir yük kalkar ve hafif hissedersiniz.
Seans sırasında yıllarca dokularınızda kalan yoğun duygu enerjileri kas testi yöntemi ile bulunarak bir mıknatıs yardımıyla salınır. Bu duyguları bulmak için 60 negatif etki yaratan duygunun yer aldığı bir tablo kullanılır. Tutsak duygular salındıktan sonra kişi kendisini daha hafif hisseder. Seansın esas kişinin hayatı üzerindeki olumlu etkisi bazen birkaç gün ile birkaç ay içinde ortaya çıkar. Hayatı dönüşmeye başlar.

Duygu Şifresi yöntemi hayvanlarda da kullanılabilir mi?

Dr. Bradley Nelson kitabında özellikle hayvanlardaki duygu şifresi kullanımına özel bir bölüm ayırmıştır. Hayvanlar insanlardan daha hızlı ve etkili bir şekilde duygu şifresi yöntemini kullanarak yaşadıkları kaza, ayrılık, ameliyat, doğum gibi travmalardan kurtulabiliyorlar. Daha fazla okumak için Duygu Şifresi kitabını okumanızı öneririm.


Duygu Şifresi seansı nasıl yapılıyor?

Duygu Şifresi seansları telefondan ya da görüntülü konuşma yaparak, veya yanyanayken yapılabilmektedir. 

Duygu Şifresi kitabı

Dr. Bradley Nelson tutsak duygularla ilgili bu keşfini “Duygu Şifresi” adlı kitabında klinik çalışmaları sırasında kaydettiği gerçek olay örnekleriyle anlatmaktadır. Kitabın İngilizcesiwww.emotioncodeoffer.com dan ücretsiz indirilebilir. 

Duygu Şifresi Seansı alanların yorumları

“Benim Doğal Anneyim Blogu Yazarı Başak Pirtini ile tanışmam lohusalığımın ilk dönemine yani 2010 yılına denk geldi. O dönemde Doğal Anneyim facebook grubunu takibimle birçok önemli konudan Başak sayesinde haberdar olmuştum. İlgiyle grubun postlarını takip ediyor ve uygulamaya çalışıyordum. Sonrasında Başak ile yüzyüze tanışma fırsatım 2014 senesinde oldu. Son 3 senedir benim kişisel gelişimime ciddi faydası olduğunu düşünüyorum. Son dönemde bende gerçekleştirdiği kalp duvarı çalışması ardından işyerinde 2.5 senedir devam eden ve beni ciddi anlamda iç dünyamda üzen konularla yüzleşmek ve sonuçlandırmak gücünü buldum. Çalışmanın ardından sanki bir ok yerinden fırladı ve ben son derece mantıklı şekilde üzerimdeki stresi üzerimden atmayı başardım. Bunun için yürekten çok teşekkür ediyorum. Şu an hali hazırda hala birlikte bazı konularda Başak'dan destek alıyorum ve ciddi faydasını görüyorum.” 
Duygu şifresi ve kalp duvarı seansları sonrasında Ebru Baykal, İnşaat Yüksek Mühendisi

************

“Sevgili Başak'a özel teşekkür; …arada birkaç doğal yaşam insanı bir araya kahvaltı etmeye geliyoruz. Dün evimde ağırladım birkaç sevgili hanımı. Herkes gittikten sonra Başak'ın benim için uyguladığı 'DUYGU SALIMI' inanılmaz güzel sonuçları olan, kendimi çoook hafiflemiş hissettiğim bir uygulama idi.  Başak bunun için sana nasıl teşekkür etsem az doğrusu. Hep sevgiyle kal...  Yüreğimizi de iyileştirmek hem de doğal yollarını bilmek çok önemli.”

Kalp duvarı seansı sonrasında Ayla Tığlı, www.yesilev.org

************

"Evet Başakcığım bugün bana harika bir çalışma yaptı. Beden çok katmanlı bir oluşum ve duygu bedeni üzerinde çok pratik ve hızlı bir teknikle çalışıyor. Bilinçli farkındalık ve birçok enerji çalışmasıyla çok aşama kaydediyoruz.  Evet ve bununla birlikte auramdaki tozları süpürdü canım arkadaşım. Ve önce bütün barlarım çalışmaya başladı. Bakalım bu ne yarattı/yaratacak? Olmayı seçtiğin katkı için varlığına minnet Başakcığım. En güzeli de uzaktan da çalışılabiliyor olması. Bundan daha iyi neler mümkün?"

Kalp duvarı seansı sonrasında Aynur Özdal, Access Bars Eğitmeni, Yaşam Koçu, NLP Uzmanı
https://www.facebook.com/GNOSEI-SEAUTON-126991167410444/

************

“Başak Yaykın Pirtini bir duygu şifresi seansıyla tüm hayatımı değiştirdi. Atalarımdan gelen ve asla reiki, nlp, eft gibi başka bir teknikle bulamayacağım tutsak kalmış duyguyu duygu şifresi seansıyla bulduk ve tamamen auramdan uzaklaştırdık. Artık aynı sorunu tekrar tekrar yaşamam gerekmiyor. Eğer sizde bazı sorunlardan muzdaripseniz duygu şifresi ve Başak Yaykın Pirtini çözüm için en iyi kombinasyon...”
Duygu şifresi seansı sonrasında Sinem Oktay, İç Mimar ve Feng Shui Uzmanı, www.sinemoktay.comhttps://m.facebook.com/SoFengShuiVeIcMimarlik/

************


"Hayatımda tanıdığım en olağanüstü kadın. Yine ilmek ilmek işlemiş birşeyler. Boş durmayı sevmez ve yaptığı herşey bir öncekinden daha da iyi olarak katlanarak büyür. Herkes gibi yaşamaz bir günün 24 saatini. O 24 saate neler sığdırdığını bir bilseniz hatta bazen uyku bile olmadan , aslında yaşamadığınızı fark edersiniz. Elimden gelse herkesin hayatına ondan bir parça koymak isterim (her ne kadar paylaşmayı sevmesem de :)) Bir insan herşey olabilir mi demeyin. Onu biraz takip edin ve onun neler olabildiğini ve sizi de nelere dönüştürebileceğini görün."

Duygu Şifresi ve Hayvanlarla İletişim Seansı sonrası, Hazal Başak Ö., İnşaat Mühendisliği Öğrencisi

Özel durumunuz ve ücretli seans hakkında danışmak için dogalanneyim@gmail.com üzerinden e-posta atabilirsiniz.

Bilinçaltı hakkında daha fazla okumak için Petek Kitamura'nın bu yazısına bakabilirsiniz.

***************************
Bana ulaşabileceğiniz linkler:


Doğal Annelik ile ilgili:
Doğal Anneyim Blogu: http://dogalanneyim.blogspot.com.tr
Facebook Doğal Anneyim Sayfası: www.facebook.com/dogalanneyim
Facebook Doğal Anneyim Grubu: www.facebook.com/groups/dogalanneyim
Youtube Başak Pirtini Kanalı: www.youtube.com/channel/UCRoKVtaVHmA48DsvW6Iid_A
Bilgi için e-posta: dogalanneyim@gmail.com

Enerjik Su ile ilgili:
Enerjik Su websitesi: http://enerjiksu.blogspot.com.tr
Facebook Enerjik Su Sayfası: https://www.facebook.com/enerjiksu/
Bilgi için e-posta: enerjiksu@gmail.com

Doğal yöntemlerle hayvan bakımı ile ilgili:
Köpekler ve İnsanları Blogu: http://kopeklerveinsanlari.com
Facebook Hayvanlardan Mesajlar Sayfası: https://www.facebook.com/hayvanlardanmesajlar/
Instagram'da Hayvanlardan Mesajlar: www.instagram.com/hayvanlardanmesajlar

Başak Pirtini'den e-posta ile haber almak için e-bültene üyelik: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder